Amb l’aparició del coronavirus, aquesta primavera, hem hagut de canviar molts dels nostres hàbits i costums. Hem hagut d’aprendre a conviure amb noves mesures de seguretat i prevenció per al dia a dia. Mascareta, dos metres de distància social i rentat de mans constant són les claus. Però per fer el seguiment de contagis i contenir rebrots és fonamental tenir un control d’accessos i presència de les persones a cada lloc i saber perfectament amb qui han estat en contacte.

Amb aquesta nova normalitat hem vist que el control d’accessos a les instal·lacions no només serveixen per identificar i validar persones amb accés autoritzat sinó també per a la seguretat sanitària, de tal manera que garanteixen que ningú posarà en risc la salut de les persones que hi ha a les instal·lacions.

Controlar l’accés de persones

Els sistemes de control d’accessos tradicionals permeten controlar o restringir l’accés a persones a un lloc determinat. Al mateix temps el sistema ofereix dades actualitzades en tot moment del tràfic de persones o vehicles i permet recopilar-les de forma totalment automatitzada.

Aquest tipus de sistemes, sense contacte físic, s’han sofisticat molt i ara van molt més enllà del control d’entrades i sortides. S’han convertit en un sistema de seguretat imprescindible per a qualsevol instal·lació ja que permeten integrar-los amb sistemes de control de temperatura, càmeres tèrmiques, video-vigilància, anti-furt i seguretat.

Control de l’aforament en zones comunes

En temps de Coronavirus aquest tipus de sistemes poden ajudar molt al control de l’aforament en espais tancats com ara restaurants, locals comercials, farmàcies, zones comunitàries, etc.

Els sistemes de control d’accés de persones tenen una aplicació de recompte de persones que poden ser delimitats per tal que ells sols puguin limitar l’accés quan es decideix que ha arribat al màxim de l’aforament permès.

A les empreses…

Els sistemes de control de presència a les empreses aporten informació molt valuosa per conèixer el compliment dels horaris dels treballadors i les seves absències. Alhora poden servir per a mantenir idòniament el registre horari i complir amb la normativa.

Aquests sistemes permeten l’exportació total de les dades per la gestió i anàlisi del personal, convertint-se en un element imprescindible per l’òptima planificació dels recursos humans i la gestió eficaç del personal.

Per què instal·lar un control d’accessos i presència?

  • Millora de la seguretat de les persones i les instal·lacions
  • Prevenció del contagi i rastreig dels contactes
  • Localització i control del tràfic de persones o vehicles
  • Augmenta la productivitat i l’eficiència de l’empresa
  • Automatització de la planificació dels recursos humans

 

A Segur-Mon estem especialitzats en posar la teva seguretat per damunt de tot. La nostra experiència ens ha fet especialistes en sistemes de seguretat integrats a mida de cada cas. Si tens un espai que vols protegir, contacta amb nosaltres i t’ajudarem!