Per protegir casa teva no és suficient instal·lar un sistema d’alarma estàndard.

Has de saber que  a l’hora de triar el millor sistema de vigilància que protegeixi casa teva hauràs de tenir en compte que cada habitatge té unes característiques diferents i, per tant, les solucions que t’ha d’ oferir l’empresa instal·ladora d’alarmes s’han d’adaptar a la teva casuística concreta. És important que tinguis present que les solucions estàndards i aplicables a totes les vivendes no són les millors per tenir la màxima seguretat a la teva llar.

L’empresa d’alarmes, a  l’hora d’ instal·lar el sistema adequat, haurà d’analitzar sobretot, i com a element prioritari, els accessos que hi ha a l’habitatge i l’extensió de terreny que aquesta disposa. A Segurmon estudiem tots aquests paràmetres i, en funció de les possibilitats i característiques de la vivenda, definim quin és el sistema més adient per protegir casa teva. Aquesta serà la forma més  adequada, com a instal·ladors d’alarmes, que tenim d’oferir-te la màxima seguretat i eficàcia per a la seva protecció.

Quin tipus d’alarmes existeixen al mercat?

· Sistema inalàmbric

 Aquest sistema d’alarma es caracteritza per ser sense fils i per tant el fan veritablement apte per a habitatges o pisos grans o de petites dimensions.

· Sistema combinat amb video-vigilància

Has de saber que tots els nostres sistemes d’alarmes es poden complementar amb altres de video-vigilància, idonis per al control d’accessos,. De tal manera que com a empresa instal·ladora d’alarmes estudiem i li recomanarem la seva implementació si és que considerem que aquest sistema és necessari.

· Sistema modular i cablejat

Si casa teva té unes dimensions considerables, el sistema d’alarma amb cablejat són més idonis, ja que són aptes per a immobles de grandària mitjana i gran. L’entorn fa possible una instal·lació més senzilla i en general requereix salvar majors distàncies.
A banda d’aquests tres sistemes que t’hem explicat, també has de saber que a Segurmon treballem amb un dels sistemes anti-furt més avançats del mercat. Es tracta de la boira de seguretat, una solució que també pot ser ideal per habitatges i que si estiguessis interessat, et recomanem visitar el nostre bloc per continuar llegint.

I després de la instal·lació del sistema de vigilància?

Un cop triat i instal·lat el sistema de vigilància  més adient  al teu habitatge, has de saber que tens la possibilitat de monitoritzar en tot moment les alarmes i que des de qualsevol lloc pots apagar, encendre o fins i tot modificar qualsevol cosa del sistema per adaptar-lo a les teves necessitats.

El sistema d’alarmes que t’ instal·larà Segurmon estaran sempre connectades a la central d’alarmes amb capacitat per respondre  en qualsevol moment de l’alerta que tu hagis enviat. A més tots el sistemes que, com a empresa instal·ladora d’alarmes, instal·lem es poden complementar amb altres aparells de control d’accessos o video-vigilància.

Ja saps que la teva seguretat és sempre el nostre objectiu i fa més de 20 anys que Segurmon la garantim tant a empreses com a particulars. I ho hem aconseguit sempre desenvolupant projectes a mida de les vostres necessitats.

Si vols saber més sobre el funcionament del sistema d’alarmes no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.